Introduksjon

FonnWessel Investment Group, også kjent som FWIG, er en aktør med mange tjenester innenfor finanssektoren. Vi leverer bank- og investeringstjenester til privatpersoner og bedrifter. Vi hjelper våre kunder med å øke sin finansielle avkastning ved å investere smartere og bedre.

Bransjeledende utvikler

FonnWessel fokuserer tungt på å utvikle teknologiske hjelpemidler til investorer. Vi bruker blant annet maskinlæring, avansert analyse av strukturerte data og kunstig intelligens til å utvikle våre systemer. Noen av våre systemer er til og med helt eller delvis drevet av maskiner og kunstig intelligens. Andre programmer vi drifter er bygd på matematiske algoritmer og funksjoner som behandler kjøp og salg av finansprodukter som aksjer, valuta, materialer og eiendom. Våre programmer skal gjøre investorers hverdag enklere og bedre.

Kundegruppe

Fonnwessel tilbyr tjenester til privatpersoner og bedrifter av alle størrelser.

Analyser

FonnWessel publiserer grundige analyser og forskningsmateriale på aksjer, selskaper, materialer, kryptovaluta og eiendom. Noen av rapportene er gratis, som du finner på analyser.fwinvest.eu. Våre rapporter kan bidra til at du øker ditt kunnskapsnivå og gjøre deg til en bedre aksje-handler